Monthly Girls' Nozaki-kun, Vol. 6

Monthly Girls Nozaki kun Vol Hit shoujo manga ka and high school boy Umetarou Nozaki will do just about anything to find ideas for his manga He ll test his courage with horror games He ll even play the role of the girl manager fo

  • Title: Monthly Girls' Nozaki-kun, Vol. 6
  • Author: Izumi Tsubaki Leighann Harvey
  • ISBN: 9780316391627
  • Page: 408
  • Format: Paperback
  • Hit shoujo manga ka and high school boy Umetarou Nozaki will do just about anything to find ideas for his manga He ll test his courage with horror games He ll even play the role of the girl manager for a sports team But will he get that romantic payoff at the end Better yet, will Chiyo, whose passion spirals out of control when her beloved Nozaki is away

    • Monthly Girls' Nozaki-kun, Vol. 6 >> Izumi Tsubaki Leighann Harvey
      408 Izumi Tsubaki Leighann Harvey
    • thumbnail Title: Monthly Girls' Nozaki-kun, Vol. 6 >> Izumi Tsubaki Leighann Harvey
      Posted by:Izumi Tsubaki Leighann Harvey
      Published :2019-06-06T11:08:08+00:00

    About "Izumi Tsubaki Leighann Harvey"

    1. Izumi Tsubaki Leighann Harvey

      See also Japanese name She is a Japanese manga artist known for creating The Magic Touch and Oresama Teacher which have both been serialized on the Hana to Yume magazine.Tsubaki began drawing manga in her first year of high school She was soon selected to be in the top 10 of Hana to Yume Mangaka Course, and subsequently won the Big Challenge contest.

    256 thoughts on “Monthly Girls' Nozaki-kun, Vol. 6”


    1. Not as many laughs as the previous volume, but there was some really sweet relationship development between quite a few characters including my favorite ship!


    2. Walaupun suka komik ini tapi aku berharap kalau volumenya tidak akan terlalu panjang. Karena pace komik ini sepertinya (memang) akan lambat. Semoga divolume selanjutnya akan ada sedikit perubahan, karena tetap seperti ini sedikit demi sedikit akan semakin membosankan kedepannya.Tapi kalau dibilang perubahan bingung juga harus seperti apa, karena ceritanya berkutat pada mencari ide komik dan hubungan tokoh2nya.Mungkin perubahannya lebih baik pada hubungan tokohnya, seperti Wakamatsu akhirnya tahu [...]


    3. Masih jauh lebih lucu volume sebelumnya.Saya perhatikan, di volume ini judul-judul per halamannya panjang-panjang, tapi masih tetap diterjemahkan dengan sangat baik. Volume ke-6 ini lebih ke perkembangan dan konflik hubungan antar tokoh. Ternyata Seo bisa jadi cantik banget ya. XD Paling suka halaman 78 dan 130. Semoga volume berikutnya tambah lucu.


    4. Gimana ya mulai garing komiknya. Gak selucu sebelumnya, tapi masih tetap menghibur :)Menunggu volume selanjutnya bulan Januari nanti


    5. I just love these characters, the art, and the hilarious little stories. It's all around enjoyable and doesn't require tons of commitment to read. You won't ever be confused no matter how much time passes between reading if you have a decent grasp of the main characters. The little extra about making the Mikoshiba figurine made me wish so much I could have see one.


    6. Sepertinya tokoh-tokoh di dalam komik ini selalu behubungan, ya. Mulai dari teman kampusnya Kak Miyako yang ternyata kakaknya Yuzuki. Terus Mikorin yang suka sama Mayu-Mayu *dan ngira dia cewek*, ternyata adeknya Nozaki, Mayu. Lucu liat chapter 60. Kirain Kashima yang bakal shock banget, taunya malah Kak Hori yang shock, sampai berangkat-pulang sekolah bareng hahaha XD #sukaaa.


    7. This is the review for volume 1-6 that I've read so far. It's getting more interesting with lots of side characters' story :) Love the relationship between Wakamatsu-Seo. Always wonder what will happen if Waka knows his Lorelei is someone who annoys him so bad, day after day. *kesiaaaan*


    8. This is probably the funniest book series I've ever read?? Also, despite it being so totally Not Serious, I've become scarily invested in Kashima and Hori. I've not said "I ship it" organically in like, a year and a bit, but oHMYGOSH I SHIP IT.



    9. Alas, I am done reading this, and have to wait until volume 7 is released to continue with this fun series! I love it too much!






    10. Tumben nih enggak selucu nomor-nomor sebelumnya. Aku suka bagian game horor doang kayaknya, itu lucu banget ngeselin :))) selebihnya agak garing :/


    11. UGH.These children and their antics.The ships are sailing and I'm all for it.This manga really brighten up my day.I can see myself re-reading this series whenever I need a little laugh.







    12. I love how this story develops the slow burn relationships in this manga. This volume felt more centered around Nozaki-kuns friends than the actual relationship between Sakura and Nozaki, which left me wanting more. To make up for it though, they develop some more on the friends relationships! So that's nice. No spoilers but there is one moment at the end that made filled me with joy! I gave it three stars because I felt like the entire volume was going too slow so I rushed through rather than s [...]


    13. This series cracks me up so much. The facial expressions are the best parts. I love that the story hasn't become boring or overdone for me. Looking forward to the next volume.



    14. paling suka cerita Seo dan Nozaki pura2 jadi manajer cewek di klub basket Wakamatsu.cu ngeliat aksi mereka berdua dan so pasti Wakamatsu dijailin lagi ama Seo. Nozaki dapat bahan buat komiknya gara2 kelakuan Seo yg jahil ^-^ada juga cerita kelucuan adiknya Nozaki, Mayu yg punya kebiasaan jawab email dg kata2 super irit getahnya pas temannya yg punya bakat sekretaris membuat blog buat Mayu dan ada ngefans dg blog Mayu ini, yg ternyata MikoshibaMikoshiba yg gagal mengiran Mayu itu seorang cewek SM [...]


    15. Walaupun suka komik ini tapi aku berharap kalau volumenya tidak akan terlalu panjang. Karena pace komik ini sepertinya (memang) akan lambat. Semoga divolume selanjutnya akan ada sedikit perubahan, karena tetap seperti ini sedikit demi sedikit akan semakin membosankan kedepannya.Tapi kalau dibilang perubahan bingung juga harus seperti apa, karena ceritanya berkutat pada mencari ide komik dan hubungan tokoh2nya.Mungkin perubahannya lebih baik pada hubungan tokohnya, seperti Wakamatsu akhirnya tahu [...]


    16. Something missing in this bookApa ya,,, err, ga selucu volume-volume sebelumnya (⇀_⇀) tapi aku tetep menikmatnya,, apalagi ada 'pasangan' buat Mikoshiba XDDDialog atau adegan yang lucu (view spoiler)[-Nozaki: Oke, Kashima! Coba bayangkan kalau aku dan Kak Hori pacaran!!-Seo jadi kalem-Mayu yang kehabisan baterai, teman sekelasnya kompak nyolokin charger ke badan Mayu XDdll ( ̄▽ ̄) (hide spoiler)]Pasangan yang difokus di volume ini Kak Hori-Kashima,, gila, bab terakhir di buku 6 bikin say [...]


    17. What makes great Monthly Girl's Nozaki-kun is how depicts every cliché shojo manga topics with great and hilarious examples. I love how the author has been able to reverse several roles in the characters and still make it consistent and lovable.As with Bakuman where the authors were able to show several examples of genres and how they can be worked through, there are several instances that show how mangakas need to have a strong knowledge about their topics and how editors and assistants have t [...]


    18. Perasaan gw aja atau humornya rada garing? Atau kayaknya karena ceritanya jadi muter - muter di tokoh itu - itu aja ya, mengingat pasangannya pun sudah fix.Bagian yang lucu sih pas:#game horror#Mayu dan Mikoshiba saling email, tapi Mikorin ngira Mayu itu cewe dan temen Mayu ngira Mikorin cewe karena Mikorin pake nama Mamiko saat email2anPenasaran, Nozaki itu se-oneng apa sih, sampai dia ga nyadar kalau manga bikinannya amat sangat standard? :v Kasian Pak Ken kan jadinya.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *